Uavgjort mot FKH

Sarpsborg 08 ledet to ganger, men måtte se gjestene slå tilbake og sikre seg poeng.

Som kampen i Haugesund for noen få uker siden, ble det en jevnspilt førsteomgang da Sarpsborg 08 og FKH skulle måle krefter. Lagene vekslet innledningsvis på å kontrollere kampbildet, uten at det helt store ble produsert.

Utover omgangen tok Sarpsborg 08 over mer og mer. Etter en femminuttersperiode med godt press, skulle det også bli nettsus på Stadion. Sondre Ørjasæter slo inn fra venstre. På bakre kom Franklin Tebo stormende. Midtstopperen kastet seg fram og headet kontant inn 1-0.

Det virket som om scoringen ga Sarpsborg 08 mer energi, for i minuttene etter ledermålet, dikterte de blåhvite alt på Stadion. Sarpingene kom på bølge på bølge. Det ble imidlertid med halvsjanser.

I stedet for 2-0, skulle Haugesund utligne i den gode sarpeperioden. Julius Eskesen var sist på ballen etter en god overgang og satte inn 1-1 - et resultat som sto seg omgangen ut.

Andreomgangen startet som den første og var jevn inledningsvis. I en periode med få sjanser, var imidlertid Daniel Job nådeløs når ballen falt ned i føttene hans. Nigerianeren mottok ballen utenfor 16-meteren, avanserte noen meter og hamret kontant ballen i hjørnet til 2-1.

Med ti minutter igjen av ordinær tid utlignet gjestene ved Sory Diarra. Målet kom på straffespark etter at det først var dømt frispark til gjestene. Etter en VAR-sjekk ble straffen dratt inn.

Det ble også det siste som skjedde av innholdsrike ting de siste minuttene. Kampen endte 2-2.