Seieren glapp på Åråsen

Det så lenge ut til at Sarpsborg 08 skulle ta tre nye poeng mot et godt Lillestrøm-lag, men for andre kamp på rad røyk seieren helt på tampen.

Sarpsborg 08 hadde vunnet tre av de siste tre oppgjørene mot LSK, den rekken ville Henrik Meister forlenge. Det tok ikke lang tid før dansken presenterte seg for Åråsen-publikumet.

Allerede etter to minutter testet han farten på LSK-forsvaret, etter en farlig ball i bakrom. Dessverre for sarpingene var Meister uheldig med touchet under hardt press.

LSK var heller ikke ufarlige i starten av den første omgangen. Tebo dro opp en mesterlig blokkering av hatten på en farlig Lillestrøm-mulighet.

Meister ganger to

Etter 16 minutter var Meister på farten igjen. Han satte inn 1-0 etter et herlig sarpe-angrep, hvor Ørjasæter fant Halvorsen ute til høyre før sistnevnte serverte Meister med en mesterlig pasning langs bakken. Dermed kunne spissen enkelt sette inn ledermålet.

Saken fortsetter etter høydepunktene:

Victor Halvorsen måtte dessverre gi seg midt i omgangen med en kjenning, inn kom Jo Inge Berget.

Like før pause fortsatte Herik Meister å terrorisere LSK-forsvaret. En lang ball i bakrom ble raskt løpt opp av en Meister i full fart, som tok ballen med seg ned mot mål og satte inn sin andre scoring for dagen.

Dermed sto det 0-2 til pause.

Vertene reduserte og utlignet

Etter at lagene hadde kommet ut av garderoben tok det ikke lang tid før vi fikk nok et nettsus på Åråsen. Denne gangen var det hjemmelaget som reduserte etter en corner.

Etter scoringen fortsatte LSK å presse på, men sarpingene holdt unna.

Sondre Ørjasæter var farlig frempå etter et flott fremspill av Wichne, men skuddet smalt i feil side av nettveggen.

Like før slutt så det i noen sekunder ut til at vertene skulle få muligheten fra elleve meter, da dommer pekte på straffemerket. Avgjørelsen ble korrekt endret etter en rask titt på monitor.

Det ble lagt til seks minutter overtid, som ga vertene tid til å bygge momentum. I kampens siste spilleminutt fikk LSK frispark, og Marius Lundemo satte ballen i mål.

Dermed ender kampen 2-2, til tross for Sarpsborg 08 ledet gjennom nesten hele kampen.