Sarpsborg 08 om VAR

Sarpsborg 08 og supporterne møtes neste uke.

Annonse:

De siste par ukene har VAR-debatten blusset opp i norsk fotball. Sarpsborg 08 og supporterne møtes neste uke for å diskutere veien videre.

- I Sarpsborg 08 har vi et årsmøtevedtak om å utvikle og forbedre VAR, men som klubb følger vi også med hva som skjer i fotball-Norge. Vi har avtalt et møte med våre supportere neste uke, sier styreleder Hans Petter Arnesen. 

På årsmøtet ble en VAR-gruppe satt ned med representanter fra både klubb og supportermiljø.

- Rett over sommeren setter vi oss ned og ser på veien videre. Vi ser fram til samtalene og stiller med et åpent sinn, sier Arnesen.

De siste ukene har stadig flere meldt seg inn i klubben. Det ser Arnesen på som en styrke for klubben.

- Det syns vi utelukkende er positivt. Det er medlemmene som bestemmer hvordan Sarpsborg 08 skal forholde seg til VAR, sier han.

- Det har vært dialog mellom klubb og representanter fra supportermiljøene i noen uker allerede. Den er dialogen er viktig for oss. Igjen: Vi går inn med et åpent sinn og i Sarpsborg 08 er det medlemmene som bestemmer, understreker Arnesen.

Styrelederen ønsker også å benytte anledningene til å skryte av de syngende supporterne.

- Vi oppfordrer til å fortsette den fantastiske jobben som har blitt lagt ned i år. Utviklingen på H-feltet er fenomenal. Vi snakker godt sammen og er mektig imponert over innsatsen som legges ned.

Annonse fra Eliteserien: