Michelsen med siste nytt før LSK borte

Hovedtreneren spår en tight match på Åråsen.

Annonse:

- Vi har en fin uke og fått trene på en fantastisk fin gressbane som det gjøres en veldig god jobb med. Jeg føler vi er godt forberedt, men jeg forventer en tøff kamp. Det blir nok mye likt som mot Brann mellom to offensive lag som står godt mot hverandre. Det blir tøffe dueller og en god kamp for publikum, sier Michelsen.

Hovedtreneren leder et Sarpsborg 08 som står med syv poeng på de siste tre kampene.

- Vi skal angripe. Samtidig skal vi være vanskelige å bryte ned. Vi vil være gode offensivt og defensive. Er vi solide og har et godt utgangspunkt defensivt, så vil det smitte over i eget spill. Vi vil utvikle Sarpsborg 08 som et godt fotballag. Da er det en offensiv tilnærming i det vi jobber med hver dag, sier han.

Den siste uka har også flere nye spillere vist seg fram på treningsfeltet. Michelsen er imponert over jobben som gjøres med tanke på å få på plass nytt, ungdommelig blod.

- Det er herlig. Vi begynner å få en sulten gruppe med spillere som er i startgropa i karrieren sin. Det er DNA-et til Sarpsborg 08. Spillere som vil opp og fram, starte her og forhåpentligvis bli for gode til å være her. Da har de gjort en jæskla god jobb. Det er sultne spillere som har komplettert en allerede sulten gruppe. Det er vært gjort en god jobb, så det er herlig for oss som trenerteam.

Se hele intervjuet her:

Annonse fra Eliteserien: