Me(i)sterlig mot Rosenborg!

Sarpsborg 08 leverte en fantomkamp på Stadion og knuste Rosenborg.

I en deilig ramme på Stadion, ga Sarpsborg 08 hjemmefansen det trenerne hadde lovet fra start - action!

Det skal sies at Rosenborg var uhyre nære å ta ledelsen etter et par minutter da en pasning fra Ilic ble brutt, men ballen gikk de rette centimeterne på siden av stolpen.

Gjestene startet bra, men Sarpsborg 08 spilte seg mer og mer inn i oppgjøret. Etter ti minutter kom kveldens første scoring for Henrik Meister. Dansken snappet ballen fra Rosenborg-keeper Tangvik og trillet den i det tomme buret.

Saken fortsetter etter høydepunktene:

Få minutter senere hadde RBK en gigantisk sjanse etter noe som lignet mistenkelig på offside. Ballen gikk uansett i tverrligger.

Ekte hattrick av Meister

Etter 25 minutter ble vi servert et aldri så lite stykke fotballkunst på Stadion. Stefan Johansen vridde spillet ut mot Anders Hiim. Ballen gikk videre til Ørjasæter som spilte vegg med Victor Halvorsen. En lekker sålepasning senere var sistnevnte fri. 45 grader ut, Henrik Meister - scoring! 2-0!

Spillet bølget fram og tilbake før pause, men Sarpsborg viste seg ekstremt effektive.

Så også fem minutter senere. Victor Halvorsen la en perfekt ball i bakrom til Henrik Meister som parkerte sin oppasser, rundet Tangvik og satte enkelt inn 3-0.

Resultatet sto seg omgangen ut og sarpespillerne gikk av banen til stående applaus fra de frammøtte.

Etter pause ble det naturligvis et visst trykk fra gjestene, men Sarpsborg 08 sto i mot.

Økte til 4-0

I stedet for redusering, kom Sarpsborg 08 inn i en periode hvor de dikterte kampen fullstendig i fire-fem minutter. Til slutt ble det også scoring da Henrik Meister igjen fikk satt ballen over streken i det 69. minutt.

Ole Sæter reduserte for gjestene i det 76. minutt, uten at det satte voldsom fyring i trykket til Rosenborg. Sarpsborg 08 ble manet fram og støttet av et elektrisk hjemmepublikum.