Jesper Gregersen valgte Sarpsborg 08 - har signert langtidskontrakt

U20-landslagsspiller Jesper Gregersen har signert en kontrakt ut 2028-sesongen.

Annonse:

Det er en dårlig skjult hemmelighet at Sarpsborg 08 og FFK har kjempet om ungguttens signatur den siste uken. Mandag kveld kom svaret fra Gregersen selv. Han ønsker å spille for Sarpsborg 08 og har signert en langtidskontrakt med de blåhvite - ut 2028.

- Det ble et ganske enkelt valg

- Det ble et ganske enkelt valg. Det ble det. Sarpsborg spiller en veldig gøy og offensiv fotball. Det er noe en fotballspiller setter pris på. Jeg ser veldig fram til å komme inn i gruppa og spille for dette laget, sier Jesper Gregersen.

- Jeg er en anvendelig spiller som kan spille midtbane og stopper. Det er mye trøkk og jeg er god i dueller, så har jeg en fin pasningsfot, sier Gregersen om egne kvaliteter.

Saken fortsetter etter videoen:

Sarpsborg 08 følger OBOS-ligaen tett. Gregersen er en spiller som har pekt seg ut som et solid prospekt over tid.

- Vi er veldig glade for at Gregersen velger Sarpsborg 08. Han er et av landets største talenter i sine posisjoner, sier sportssjef Hampus Andersson.

Anvendelig spiller

19-åringen beskrives som en anvendelig spiller som spås en solid framtid, det være seg som midtbanespiller eller midtstopper. Gregersen står bokført med to scoringer på sine tre U20-landslagskamper.

- Vi får inn en pasningssikker spiller som forstår spillet veldig bra. Han kan benyttes i flere ulike posisjoner, har bra tempo i spillet sitt og nøler heller ikke med å kline til for laget sitt. Vi gleder oss til å jobbe med Gregersen og tror han vil ta solide steg sammen med oss, sier sportssjefen.

Tross sin unge alder, står Gregersen bokført med 42 obligatoriske kamper for Start. 

Vi ønsker Jesper Gregersen velkommen til Sarpsborg 08

Annonse fra Eliteserien: