Hyller det nye kunstgresset

Spillere, ledere og trenere er strålende fornøyd med det nye kunstgresset på Stadion.

Annonse:

- For oss som spillere er det en helt ny verden. Du kan gange opplevelsen fra tidligere med ti. Vi er veldig godt fornøyd, sier midtbanespiller Aimar Sher.

Medspiller Eirik Wichne er enig med Sher.

- Det kan ikke sammenlignes. Det har blitt veldig bra. Det er godt for kropp og sjel. Vi trengte dette og er veldig fornøyd med resultatet, sier Wichne.

Det var tidligere denne måneden at kunstgresset ble ferdigstilt. I tillegg til å bytte kunstgress, er vanningsanlegget på Stadion skiftet ut.

- For det første vil vi takke kommunen for et veldig godt samarbeid underveis i denne prosessen. Vi har presset på, men samtidig hatt en god og veldig ryddig dialog. Med fasit i hånd, kan vi trygt slå fast at det ble en suksess. Tilbakemeldingene vi har fått fra spillere og ledere har vært utelukkende positive. Vi trengte et underlagsskifte og er strålende fornøyd med samarbeidet og resultatet av det. Med nytt vanningsanlegg i tillegg, har vi nå lagt forutsetningene til rette for sportslig utvikling, sier daglig leder Raymond Fjeld.

Hovedtrener Christian Michelsen er også fornøyd med utfallet av kunstgressbyttet.

- Det er hyggelig å se at vi bor i en kommune med offensive krefter. De har lagt mye ressurser i dette byttet, og som Raymond sier: Med fasit i hånd er det en suksess. Spillerne skryter, de har mindre vondter og vi som trenerteam kan nå tørre pushe grensene enda lenger. Da kan vi få skader på grunn av valg vi tar - ikke et begrensende underlag. Vi er kjempefornøyd, avslutter Michelsen.

Annonse fra Eliteserien: