Frederik Carstensen klar for Sarpsborg 08

Frederik Carstensen blir Sarpsborg 08-spiller ut 2028-sesongen.

Annonse:

- Jeg er en offensiv spiller som kan bekle de fleste offensive posisjoner. Jeg kommer med masse fart og er god i 1 mot 1-situasjoner, så håper jeg å kunne bidra med scoringer og assist, sier Sarpsborg 08s nysignering.

- Jeg liker å utfordre motstanderne direkte. Jeg er glad i å ha ballen i beina, men også stikke i dypet. Jeg ønsker å være kampavgjørende, sier Carstensen.

Fart og intensitet

Selv så han Sarpsborg 08 i aksjon mot Brann sist og tror fotballen som spilles i klubben vil passe hans kvaliteter godt.

- Jeg synes det er underholdende fotball. Jeg så andreomgang sist. Det er en god, offensiv fotball der man kommer til masse sjanser og mål. Det gleder jeg meg til å være en del av, sier Carstensen.

Saken fortsetter etter videointervjuet:

- Carstensen er en spiller med fart og intensitet i spillet sitt. Det er trøkk og poeng i ham, sier Bjørge Øiestad til sarpsborg08.no.

Kjøpes fri fra Silkeborg

22-åringen kjøpes fri fra Silkeborg, men har de siste par sesongene vært utlånt til Fredericia. Carstensen står også bokført med kamper for Danmark U16, U17 og U18.

- Det er en spiller som er veldig direkte i stilen sin. Det passer fotballen vi spiller nå veldig godt. Vi har fulgt Carstensen over litt tid og er glad for å ha kommet til enighet med Silkeborg om en overgang, sier Øiestad.

Carstensen er først og fremst tiltenkt en rolle som kantspiller.

- Det er først og fremst en kantrolle han er tiltenkt, men Carstensen er veldig anvendelig og kan bekle flere posisjoner - kant, tier og spiss, sier Øiestad.

På 45 kamper for Fredericia, står Carstensen bokført med 13 scoringer og 6 assist. Han har også 9 obligatoriske kamper for Silkeborg.

Annonse fra Eliteserien: