Espen A. Meland er Sarpsborg 08s nye markedssjef

12. august er Espen A. Meland på plass i Sarpsborg 08s lokaler.

Annonse:

- Jeg har jobbet mye med sponsing i mange år. Her i nærheten er det en klubb som virkelig står ut i Eliteserien og det er Sarpsborg 08. Jeg har virkelig hatt lyst til å jobbe her i mange år. Dette er en for spennende mulighet til at jeg kunne takke nei. Jeg gleder meg veldig til å bli bedre kjent med de ansatte, klubben, publikum og samarbeidspartnerne våre, sier Meland.

Kommer med god erfaring

42-åringen kommer til Sarpsborg 08 fra jobben som salgs- og markedssjef i Eker Design. Tidligere har han jobbet i tilsvarende stilling i Sponsor Insight. 

- I Sponsor Insight jobbet jeg mye mot det norske sponsormarkedet med sponsorer, men også mot objektsiden, det være seg langrenn, håndball eller fotball. Jeg har jobbet mot begge sider av bordet og kjenner godt til prosessene som foregår der ute. Det er en erfaring og kunnskap jeg håper kan bidra til at vi kan ta nye steg, sier Meland.

- Markedsavdelingen i en fotballklubb er bred. Jeg er opptatt av at publikum som kommer på Sarpsborg stadion skal få en god opplevelse. Vi skal legge til rette og skape gode rammer for stemning og en best mulig publikumsopplevelse, fortsetter han.

Daglig leder Raymond Fjeld kan fortelle at klubben har vært gjennom en solid prosess før man endte med å ansette Meland som ny markedssjef.

- Espen ga et veldig godt inntrykk i rundene vi hadde. Han kommer inn med en veldig spennende bakgrunn, nye øyne et nytt syn på hvordan vi skal utvikle oss videre. Vi ønsker å løfte markedsavdelingen og mener Espen er rett mann til det. Vi ser fram til å få ham på plass og starte forberedelser og jobben mot 2025-sesongen, sier Fjeld.

Skryter av nettverket

Meland er oppvokst i Bergen, men bor i dag i nabobyen med sin kone og to barn. Det er gjennom jobben i Sponsor Insight han har lært seg Sarpsborg 08 å kjenne.

- Det har vært gjort en formidabel jobb i Sarpsborg 08s nettverk over flere år. Næringslivet i Sarpsborg støtter godt oppom klubben og vi skal videreføre og videreutvikle den jobben. Jeg er utrolig imponert over det klubben har fått til. Vi ønsker å profesjonalisere markedsarbeidet ytterligere gjennom gode prosesser og ha en klar og tydelig retning, sier Meland.

Meland starter opp i jobben 12. august.

- Jeg gleder meg veldig til å bli kjent med alle i og rundt klubben. Før det ønsker jeg alle en riktig gode sommer, så ses vi over sommeren, avslutter Meland.

Annonse fra Eliteserien: