Uavgjort for juniorlaget i toppkamp

Sarpsborg 08 tok imot Lillestrøm til toppoppgjør i G19 interkrets torsdag kveld.

Annonse:

Sarpsborg 08 som lå på tredje plass før denne kampen møtte serielederen Lillestrøm.

Kampen startet med to offensive lag som kom til flere muligheter, med sarpingene som hadde mest ball. Første scoringen skulle likevel komme til bortelaget som lurte offsidelinjen og satte inn 0-1 etter kun 12 minutter. Utligningen skulle komme først etter 81 minutter da Oliver Midtgård banket inn 1-1 på straffespark som Boubacar Konte fikset. Hjemmelaget presset for ledelsen, men i stedet gikk Lillestrøm opp til 1-2 på en dødball i det 88 minutt. Heldigvis ga ikke de blåhvite opp og Oliver Midtgård satte inn 2-2 i siste spilleminutt etter et stort dribleraid fra Boubacar Konte.