Uavgjort etter tidlig ledelse

Juniorlaget spilte 2-2 mot Bærum onsdag.

Annonse:

- Vi starter kampen veldig bra og tilriver oss initiativet. Vi tar ledelsen allerede etter tre minutter ved Christoffer Guttulsrød på en corner, sier Anders Fredriksen.

Juniorlaget fortsatte finspillet på Kadettangen. De blåhvite styrte det aller meste i åpningsminuttene, og etter kvarteret, ble 0-1 til 0-2 etter en scoring av Jørgen Strand Larsen.

Falt ned etter 20-25 minutter

- Vi styrer det aller meste i den perioden og alt ser egentlig bra ut, men i det vi runder 20-25 minutter, faller vi litt ned, sier treneren.

Sarpingene framsto med ett mer upresise, noe vertene viste seg å utnytte.

- De scorer på sin første sjanse etter 35 minutter. 1-2 holdt seg til pause, men vi burde ledet mye mer, hevder Fredriksen.

Møter Mjøndalen lørdag

Etter sidebytte var det en langt mer jevnspilt kamp som ble servert. Bærum utlignet til 2-2 etter 55 minutter. Ut kampen hadde begge sine sjanser til å avgjøre.

- De kan score og vi får et mål annullert. Dette var en kamp vi skulle og burde vunnet, men som vi samtidig kunne tapt helt på slutten, sier Fredriksen.

Som nå gleder seg til lørdagens kamp i nasjonal serie mot Mjøndalen.

- Jeg vil tro vi møter et godt Mjøndalen-lag. Vi bør kunne hevde oss. Jeg håper vi kan gjenskape mye av de vi så i inngangen av Bærum-kampen, sier han.

Annonse fra Eliteserien: