Tung periode for G19-laget

(Sarpsborg 08 - Follo 1-2) Sarpsborg 08 ledet, men mistet seieren mot Follo på Stadion.

Sarpsborg 08 har fått en ok start på årets interkretssesong. Etter onsdagens tap mot Follo står laget med fire poeng etter fire kamper.

Det så fort ut til å kunne bli syv. For sarpingene startet kampen best og tok tidlig ledelsen.

Scoringen kom etter at Johan Olstad stjal ballen fra Follos midtstopper. Han slo læret på tvers av 16-meteren. På bakre ventet Anwar Elyounoussi som avsluttet i stolpen, men Kristian Seteklev var våken på returen og sendte de blå opp i ledelsen.

I det som var en jevnspilt førsteomgang, slo Follo tilbake drøyt midtveis. Scoringen kom etter en god overgang der gjestenes høyrekant fant sin spisskamerat på blank kasse foran mål.

1-1 holdt seg til pause.

Etter sidebytte gikk Sarpsborg 08 offensivt til verks, men det var Follo som skulle score omgangens første mål. Som på 1-1-målet, kom scoringen etter en overgang. Der gjestene i førsteomgang spilte seg fri langs høyrekanten, ble det nå kontret sentralt i banen. 1-2-scoringen kom etter 48 minutter.

Sarpsborg 08 presset på for en utligning på tampen, men klarte ikke å overliste Follos sisteskanse.