Sterkt poeng mot topplaget

Juniorlaget tok med seg ett poeng etter å ha spilt 2-2 mot Nordstrand.

Annonse:

Sarpsborg kom aller best i gang både spillmessig og resultatmessig. Hjemmelaget gikk opp i ledelsen etter kun 10 minutter spill etter en flott corner av Marius Aamodt Eriksen som luftkongen Hasan Jahic header elegant i mål. Selv om de blåhvite menn er ganske dominerende roter vi det litt til for oss selv bak og slepper gjestene inn i kampen med utligning 5 minutter senere. Ballen ruller videre og vi produserer flere sjanser.

2 minutter før pause går vi opp i 2-1-ledelse ved nok en corner av Marius Aamodt Eriksen som luftbaronen Jahic header inn. Vår keeper, Sander Thulin, gjør ett par veldig viktige redninger og sørger for at ledelsen står til pause.

Etter pause fortsetter Sarpsborg å styre kampen, men scoringene uteblir. Nordstrand derimot scorer på sin sjanse og reduserer til 2-2. Mulig guttæne tenker at 20 minutter er nok tid "å gjøre det på", men Nordstrand får plutselig vind i seila og presser voldsomt det siste kvarteret.

Anwar Elouynoussi fyrer av et skudd i stolpen 2 minutter før slutt, men det er trygt å si at Sander Thulins mange redninger på slutten gjør at Sarpsborg er det eneste laget Nordstrand har avgitt poeng til så langt i serien.

Neste kamp for juniorlaget er førstkommende torsdag borte mot Lillestrøm.