Skuffende juniortap

G19-laget tok ledelsen, men tapte hjemme mot Start i nasjonal serie.

Annonse:

Det ble en tung dag for Sarpsborg 08 sitt juniorlag som tapte 5-1 mot IK Start.

Det så lyst ut da Anwar Elyounoussi sendte sarpingene i ledelsen etter kun 2 minutter, men så enkelt skulle det ikke bli. Nesten umiddelbart svarte bortelaget og de fortsatte manesjen til det stod 3-1 til pause.

Hjemmelaget måtte løpe mye uten ball og var slurvete i pasningsspillet. Det skulle etterhvert bli skjebnesvangert for de lovende guttene på juniorlaget.

Etter pause gikk sarpingene rett i strupene på gjestene fra Sørlandet, men selv om de hadde mye ball i starten av andre omgang var de slurvete på den siste tredjedelen og kom ikke til de avgjørende sjansene. Start lå mer bakpå og ventet på mulighetene. Da den gjenstod fem minutter av ordinær tid fikk bortelaget idømt straffe i en tvilsom situasjon. Straffen ble omsatt til mål på Panenka-vis og lufta gikk helt ut av sarpingene. 4-1 ble til 5-1 på overtid og det var et skuffende resultat for et lag som har vært i vinden den siste tiden.