Nå nærmer serien seg!

Ventetiden er snart over – 14. mars sparker guttelaget til Sarpsborg 08 i gang med serien.

Annonse:

Da møter de Ham-Kam på Sarpsborg Stadion. Nytt fra i år er at guttelaget og juniorlaget deltar i 2 seriespill: en nasjonal serie og en interkretsserie – på gutte og juniorlaget.

 Vår erfaring fra G16 nasjonal serie er at det er veldig god kvalitet på kampene, men litt for få kamper. Det har gått utover spilletiden til spillerne, og for at spillere skal vokse er de avhengig av spilletid. Av denne grunn skal guttelaget også spille i interkretsserien. Vi har ikke 2 lag på guttelaget – vi har ett lag, hvor guttene må jobbe knallhardt hver dag for å kunne få lov til spille i den nasjonale serien – det er guleroten! Skal spillerne vokse, kan de ikke slappe av. De må stå på tåhev, og yte sitt beste hver eneste gang. Blir ikke spilleren tatt ut til kamp i nasjonal serie er sikkerhetsnettet interkretsserien.

Vi gleder oss masse til å sette i gang!

Nytt fra 2017 er at juniorlaget skal også spille i en nasjonal serie! Ettersom det har skjedd en del endringer i interkretsserien, blant annet kutt i antall kamper, har det også gitt oss mulighet til å delta i den nyopprettede G19 nasjonalserie.

For våre unggutter er dette gull verdt – hver eneste kamp blir med høy kvalitet og motstanderen er alltid like gode eller litt bedre. At det blir jevne og tette kamper er hva vi kommer til å lære av!

 Vi håper at mange foreldre, venner og bekjente kommer og ser på våre unge, håpefulle!

Herunder finner du terminlista til gutte og juniorlaget!

Annonse fra Eliteserien: