Livsviktig G19-seier

Sarpsborg 08 sikret plassen i Interkrets med 2-0-seieren over Lillestrøm torsdag kveld.

Sarpsborg 08 var det klart førende laget allerede fra start og dikterte førsteomgangen.

De blåhvite radet opp flere store sjanser, men likevel sto det 0-0 til pause.

Etter sidebytte var Lillestrøm mer med i spillet og tar over en del av banespillet. Sarpsborg 08 tok dog ledelsen midtveis i omgangen ved Johan Olstad som dro seg inn foran mål, passerte en LSK-spiller og satte kula i åpen kasse.

Avgjørelsen da falt da Olstad scoret på ny få minutter senere. Etter et fantastisk arbeid ble han tredd fri av Kasander Getz. Olstad var iskald foran mål og dunket kula i nettet.

2-0, tre poeng og sikker interkretsplass. Stort bedre blir ikke en torsdagskveld på Stadion.

Sarpsborg 08 passerte LSK på tabellen med seieren og er nå nummer fire i Interkrets.