Knuste FFK i ellevilt målshow

Sarpsborg 08s juniorlag scoret syv mål da FFK ble feid av banen.

Man så tidlig hvordan kampen kunne bli mellom de to rivalene da Marcus Moberg allerede etter 47 sekunder dunket sarpingene opp i 1-0 hjemme på Stadion.

Doblet tidlig

Da Jørgen Strand Larsen i det 10. minutt doblet ledelsen, tenkte nok mange sitt.

FFK tok seg imidlertid sammen. Rødbuksene fikk inn en redusering, mot spillets gang, midtveis i omgangen, etter en dødball.

Sarpsborg 08 styrte det meste av spillet før sidebytte og kunne fort scoret både tre og fire mål i tillegg til de to de hadde med seg inn i garderoben.

FFK mer med etter pause

For selv om det i banespillet var jevnere etter pause, skulle målene renne inn bak FFK-keeperen.

Gjestene utlignet tidlig til 2-2, men før de fremmøtte fra Plankebyen hadde rukket å feire ferdig, dunket Anwar Elyounoussi inn 3-2 for Sarpsborg 08.

3-2 ble raskt til 4-2 - et frispark fra Tobias Heintz gikk via muren og i mål bak en sjanseløs keeper.

Juniormagi

FFK ga seg dog ikke. Laget reduserte ytterligere en gang - 4-3 var resultatet i det vi passerte timen.

Men som sist de scoret, svarte Sarpsborg 08 umiddelbart. Etter Jørgen Strand Larsens 5-3-scoring så vertene seg aldri tilbake.

Høydepunktet skulle komme noen få minutter senere. Et aldeles nydelig angrep, der de blåhvite kombinerte seg gjennom på ettouch, endte i nettmaskene etter at Krépin Diatta fikk æren av å sette prikken over den beryktede i-en.

Johan Olstad ble sistemann til å score. Unggutten fastsatte resultatet til 7-3.

Sarpsborg 08s lagoppstilling: Sander Thulin - Christoffer Guttulsrød, Hasan Jahic, Stian Leirvik, Antonio Fosser - Marcus Moberg, Krépin Diatta, Thomas Herskedal, Anwar Elyounoussi - Jørgen Strand Larsen, Tobias Heintz