G19 klare for 3. runde

Sarpsborg 08 slo naboene fra Kråkerøy 5-2.

Kråkerøy kom fulladet til Sarpsborg Stadion og ga bånn gass fra start. Mulig guttæne fra Sarpsborg tok litt lett på det for i det første kvarteret var det Kråkerøy som presset. Etter 15 minutter gikk gjestene opp i ledelsen. Lissepasningene uteble og spillet fikk ikke helt satt seg, men Edvard Rafael Syvertsen utlignet for hjemmelaget 10 minutter før pause. Til de som trodde de så dobbelt, kan det opplyses om at familien Syvertsen var representert på begge lag med brødrene Rafael og Johan.

Saken fortsetter etter bildeserien:

Sarpsborg tenkte kanskje at det var greit å gå til pause med uavgjort grunnet en litt tam start, men Kråkerøy utnyttet de sjansenede de fikk og gikk opp i 2-1 ledelse minuttet før sidebytte.

Trener Anders Fredriksen var nok aldri bekymret, men etter en peptalk i pausen kom det ut et Sarpsborglag vi kjenner mer igjen.

Spillet funket mye bedre og vi fikk se festligere fotball fra de blåhvite menn. Trioen Elyounoussi, Getz og Olstad rullet opp det ène angrepet etter det andre. Kassander Getz var effektiv og utlignet til 2-2, samt at han også tok Sarpsborg opp i ledelsen for første gang i denne NM-kampen. Godt hjulpet av Johan Olstad.

Lysluggen Olstad tok også ansvar og scoret 2 mål på 10 minutter.

Sarpsborg vant lokaloppgjøret på banen, men Kråkerøy vant på tribunen. Veldig hyggelig at så mange av våre gode naboer tok turen til solsiden og lagde god stemning rundt kampen. NM-showet ruller videre for Juniorlaget. Grattis!