G16 og G19 med tøffe kamper i helga

Antonio Fosser (bildet) og G19-laget skal til Stavanger for å møte Viking.

Annonse:

Lørdag klokka 12.00 er det Anders Fredriksen G19-lag som sparker i gang det som blir en heftig fotballettermiddag for lagene i Sarpsborg 08.

- Viking var et lag vi møtte noen ganger i fjor. Tidlig på året tapte vi, mens vi slo dem på høsten. Det er et godt lag med flere landslagsspillere. Jeg tror det blir en tett og jevn kamp, sier juniortrener Anders Fredriksen. 

Fire poeng på tre kamper

Juniorlaget står med fire poeng etter de første tre kampene i den nasjonale serien, mens Viking, som har hjemmekamp, er nummer fire med fem poeng på samme antall kamper.

- Det er vanskelig å si hva som skiller nasjonal serie og interkrets. Interkrets holder et veldig godt nivå nå, men det er først og fremst arenaen, settingen og reisebiten som er forskjell. Du kommer til et veldig pakket bord. Det er en helt annen opplevelse for spillerne. Det er noe annet å reise fram og tilbake med fly enn å sette seg i bilen og kjøre en liten time, sier Fredriksen.

Som legger til at juniorene reiser fra Sarpsborg 05.30 lørdag morgen.

Håper å endelig slå Enga

For guttelagets del er det Vålerenga på Stadion som gjelder. Kampen skulle opprinnelig blitt spilt lørdag klokka 13.00, men er flyttet til søndag klokka 13.00.

- Det blir en spennende kamp. Vi har full tilnærmet full tropp og skal gjøre hva vi kan for å slå Vålerenga, sier G16-trener Dan-Atle Grønn.

I åpningskampen for G16-lagets del i nasjonal serie, ble det 2-1-tap. Vålerenga spilte på sin side 0-0 mot Strømsgodset.

- Vålerenga er et teknisk godt lag som vi ofte har slitt mot. Både i fjor og i år tapte vi mot dem, så det hadde vært moro å endelig ta tre poeng fra dem, sier Grønn.

Annonse fra Eliteserien: