FFK seiret i finalen

Sarpsborg 08 slo tilbake etter å havnet under i ekstraomgangene, men tapte til slutt på straffer.

Finalen av Toyota Cup for G19-lag - en turnering mellom de fire beste juniorlagene i Østfold - ble av det nervepirrende slaget.

Sarpsborg 08 fikk en drømmestart på oppgjøret da Oliver Midtgård sendte de blåhvite opp i ledelsen tidlig i kampen. Rett før pause utlignet Fredrikstad til 1-1. Herfra og ut ble det jevnt og sjansefattig kampen ut.

Med til historien skal det sies at Sarpsborg 08 brant et straffespark midtveis i 2. omgang. Avslutningen gikk i stolpen og ut.

1-1 sørget for ekstraomganger. Her tok FFK ledelsen nærmest umiddelbart, før Sarpsborg 08 utlignet til 2-2 ved Jesper Wichstrøm Johansen med tre-fire minutter igjen å spille.

I straffesparkkonkurransen trakk rødbuksene det lengste strået og vant. Vi gratulerer med seieren.