Witek feirer 10-årsjubileum i nye lokaler

Ønsker utvikle seg sammen med Sarpsborg 08 inn i fremtiden

Annonse:

Nye lokaler på torget i Storbyen, Sarpsborg – midt i sentrum

Witek er et autorisert takstforetak som har vært medlem av Norsk Takst siden 2014 og har med dette 10 års jubileum i år. Firmaet består av 7 godt kvalifiserte takstingeniører og en eiendomsutvikler. Witek tilbyr tjenester som energirådgivning, vedlikeholdsplaner, uavhengig kontroll og taksering innen bolig, næring, landbruk, skade og reklamasjon m.m. Alt fra nyoppførte til eldre bygninger.

Witek holdt tidligere til på Lande, men er nå på plass i nye, moderne lokaler på torget. Nærmere bestemt i andre etasje over restauranten Stay i Storbyen kjøpesenter.

Der trives de ansatte godt, og selv om det er nok av oppdrag å utføre, setter alle de ansatte pris på dem som kommer innom for en kopp kaffe og en prat om eiendom.

Witek ønsker å være et kompetansesenter innenfor eiendom og bli en møteplass for bransjen, hvor man kan dele erfaringer og kunnskap.

- I Witek har alle ulike faglige bakgrunner og erfaringer som gjør at vi har en bred kompetanse innenfor eiendom. Det gir kunden trygghet og høy kvalitet på det som blir levert, forteller daglig leder Veronica Lier.

- Vi ønsker å bli det selskapet som alle tenker på når de trenger hjelp med noe innenfor eiendom, avslutter Jørn Andre Isnes.

Takstforetaket Witek har vært samarbeidspartner med Sarpsborg 08 i flere sesonger, og hele firmaet ønsker å utvikle seg videre side om side med klubben.

Trenger et flaggskip i byen

- Sarpsborg trenger et flaggskip som Sarpsborg 08. De unge har noen å se opp til i hjembyen, og klubben viser at man kan komme seg til det øverste nivået her hjemme. Barna ser at veien ikke nødvendigvis er så lang til toppen. Det er kjempeviktig, sier Jørn Andre Isnes.

- Har man et topplag, så genererer det flere unge inn i idretten, og vi vet alle hvor gode verdier man lærer seg i idrett, fortsetter Lars Petter Bjerkebekk.

Det er ingen tvil om at Witek ser viktigheten av å ha et Eliteserielag i fotball i byen.

- Hvorfor er det viktig med eliteidrett lokalt?

- Sunne verdier, smeller det rett tilbake fra Ole Petter Søtorp.

- Det er viktig at Sarpsborg 08 for det første setter byen på kartet, og alle de gode ringvirkningene det skaper, har Jørn Andre og Lars Petter allerede vært innom. Byen trenger Sarpsborg 08 og Sarpsborg 08 trenger byen. Idretten er en viktig del av mange mennesker liv og kan bli et sted man kan skape gode minner, livslange vennskap og bra opplevelser for absolutt alle. Dette er noe vi vi ønsker å være med å bidra til, fortsetter han.

Kontakt Witek på:
- Hjemmeside:
www.Witek.no
- Tlf: 69 14 80 00
- Mail:
[email protected]
- Instagram: @witeksarpsborg

Annonse fra Eliteserien: