Svak start ødela i Drammen

Sarpsborg 08 tapte i Drammen.

Sarpsborg 08 fikk en marerittåpning på kampen da Jonas Therkelsen sendte hjemmelaget i ledelsen etter drøye fem minutter. Kantspilleren ble spilt fri i bakrom og satte ballen sikkert i korthjørnet.

Gjestene hadde mye ball og var mye i angrep, men slet den første halvdelen av 1. omgang med å få produsert sjanser. Vondt skulle bli til verre da Niklas Sandberg taklet Vilsvik på vei inn i 16-meteren. Dommer pekte etter en VAR-sjekk på straffemerket og Herman Stengel svarte med å sette straffa sikkert i mål.

Få minutter senere skulle reduseringen komme. Reinhardsen, som etter et plasskifte med Sandberg befant seg som venstreback, ble med opp i banen. Fra 18 meter curlet han ballen i lengste.

Sarpsborg 08 presset på det siste kvarteret for en utligning. Nærmest var Niklas Sandberg. Ballen spratt ned i føttene på kantspilleren inne i femmetteren, men treffet ble for tynt og ballen endte i nevene på Godset-keeperen.

Godset ledet 2-1 halvveis.

Etter sidebytte ble det en eneste lang kamp for Sarpsborg 08s del om å få ballen over Godset-streken.

Victor Halvorsen var nære med en heading fra fem meter, men Bråtveit reddet mesterlig.

Nære var også innbytter Sanyang. Hele sarpefeltet reiste seg i tro på scoring, men på streken sto en Godset-spiller og avverget.

Stefan Johansen og Peter Reinhardsen hadde også sine muligheter til å utligne, men det ble med forsøkene. Sarpsborg 08 tapte kampen 2-1.