Surt tap mot serielederne

Sarpsborg 08 ledet til pause, jobbet heroisk, men måtte se ett poeng ryke på overtid.

Sarpsborg 08, med Christian Michelsen på plass som ny hovedtrener, tok imot serieleder Bodø/Glimt. Med et feststemt hjemmepublikum i ryggen, leverte sarpingene en sterk 1. omgang.

Det var imidlertid gjestene som kom til to tidlige, store sjanser. Til forskjell fra i fjor hvor det sto 0-2 på tavla før ti minutter var spilt, sto Sarpsborg 08 imot og spiste seg mer og mer inn i kampen.

Meister stupheadet inn 1-0

Midtveis i omgangen tok Sarpsborg 08 ledelsen. Et perfekt innlegg fra Sander Christiansen ble på lekkert vis satt i mål av Henrik Meister. Den storvokste spissen stupte inn foran sin oppasser og headet ballen utagbart i lengste.

Bodø/Glimt hadde en del ball ut omgangen, men slet med å skape det helt store på Sarpsborg 08 som tok med seg 1-0 inn i garderoben halvveis.

Glimt snudde etter pause

Sarpsborg 08-spillerne jobbet som helter kampen gjennom. Tidlig i 2. omgang skulle imidlertid gjestene utligne. Håkon Evjen jaget en ball mot dødlinja og slo den 45 grader ut til Patrick Berg som satte ballen mellom beina på keeper og i mål.

Hjemmelaget spilte seg inn i kampen. Oppgjøret sto lenge og vippet og bølget fram og tilbake.

På overtid sluttførte Glimt snuoperasjonen da Fredrik Bjørkan slo hardt inn fra venstre. Foran mål gjorde Franklin Tebo det han kunne for å avverge, men dessverre gikk ballen i eget mål til 1-2.

Da ble det et surt tap for et sarpelag som jobbet heroisk.