Meister-scoring da Sarpsborg møtte Tromsø

Sarpsborg 08 tok i mot Tromsø til treningskamp på Stadion.

Etter et opphold på Tanumstrand tidligere i uka, skulle Sarpsborg 08 måle krefter mot Tromsø på Stadion fredag ettermiddag.

De første 25 minuttene var jevnspilt, men Sarpsborg 08 tok over og styrte de siste 20 minuttene av førsteomgang. Nærmest scoring var Eirik Wichne med et skudd i tverrligger etter klabb og babb i feltet, men det sto 0-0 halvveis.

Andreomgang var knapt i gang før Tromsø tok ledelsen. Sarpsborg 08 hadde avspark, men en grov pasningsfeil førte til at gjestene kom i overtall. I boks hadde Lasse Nordås få problemer med å heade inn 0-1.

Henrik Meister utlignet for Sarpsborg 08 med knappe kvarteret igjen å spille. Dansken vant ballen ute til venstre, dro seg inn og bredsidet ballen flott i lengste hjørne.

Få strakser senere ble Arnau Casas utvist da han hindret en Tromsø-spiller i å komme alene med keeper.

Anders Hiim var involvert de siste minuttene. Først var han svært nære å sende Sarpsborg 08 opp i ledelsen etter et fint angrep til venstre. I motsatt ende var han, iallfall med sarpeøyne, først på ball i en duell i egen 16-meter. Det ble likevel gitt straffespark - en straffe Romsaas satte til 1-2. Det var også det siste som skjedde i denne treningskampen på Stadion.