Hyller fans og spillere, tross surt tap

Hovedtreneren oppsummerer Sarpsborg 08 - Glimt.

Annonse:

- Mentaliteten, den kollektive krafta som ligger i laget som viser vi er villig til å blø for drakta sammen med et fantastisk entusiastisk hjemmepublikum. Det var stort for meg å være med på. Denne gjengen skal jobbe enda hardere, bli bedre og bedre og bikke disse kampene i vårt favør. Det ble ingen poeng, men veldig mye annet å ta med seg videre, sier Christian Michelsen rett etter kampslutt.

Sarpsborg 08 la ned en enorm innsats i kampen mot Norges beste lag, tok ledelsen, men mistet den på overtid. Michelsen mener laget har mye å bygge videre på.

- Har vi denne som grunnmur, så er det et fantastisk utgangspunkt. Så må vi huske hvor hardt vi hadde det i kropp og hode i dag. Det er det som kreves. I dag møter vi Norges beste lag. Da må det noe spesielt til og vi hadde nesten det, sier han.

- Jeg er imponert over måten vi kommer oss inn i kampen. Glimt går ut i hundre, men vi rir det av. Vi gjør oss fortjent til den flaksen, men bygger oss inn. I andreomgang er vi mye i nærheten av Glimt-målet med trøkk og sjanser. Vi skal gjøre en god jobb på feltet nå, så skal vi jobbe oss videre. Spillerne har lov å klappe seg selv på skuldra i dag. Jeg er imponert over hvordan hver enkelt ser ut.

Se intervjuet med Michelsen her:

Annonse fra Eliteserien: